Nautintoa ilman huolia

Eikö elämä olisikin helpompaa, jos loputon asioista huolehtiminen alkaisi vihdoin ja viimein hellittää? Minä, Pori, lupaan sen, että kanssani elämä muuttuu hetkessä huolettomaksi ja helpoksi.

Minun kanssa olet lähellä kaikkia – ja kaikki ovat lähellä sinua: niin palvelut, harrastukset, perhe sekä sukulaiset, lukuisat eri kulttuuritapahtumat kuin aktiiviset senioriyhteisötkin. Pitkä, melkein 500-vuotinen historiani takaa kyllä sen, että tiedän, miten kaupunkilaisista pidetään huolta. Olivat he sitten lapsia, nuoria, työikäisiä tai senioreita, minä huolehdin jokaisen tarpeista.

Rakkaus saa liikkeelle,
mutta matka jatkuu jalat maassa

Kuherruskuukauden jälkeen voimmekin sitten muuttaa yhteen, lisääntyä ja elättää itsemme. Kuulostaako tylsältä? No sellaista elämä on. Mutta jos yhtään lohduttaa, niin olen varma, että kanssani jokainen päivä on kuin seikkailu ja me emme anna periksi maailman harmaudelle.

Porista on helppo löytää unelmien koti käytettynä – esikaupunkialueiden omakotitaloista keskustan kerrostalolukaaleihin sekä upean idyllisiä puutaloalueita unohtamatta. Vuokraa tai osta – kaikkea löytyy halvasta yllättävän edulliseen ja isoista pieniin tilaihmeisiin.

 

Porissa on lähivuosina rakennettu kiitettävän aktiivisesti uusia, toinen toistaan upeampia ja käytännöllisempiä rakennuksia asumiseen ja elämiseen. Löydä omasi – omaksi tai vuokralle – uudisrakennusten laajasta kirjosta.

Asunto Oy Porin Sirius

Asunto Oy Porin Joukahainen

Asunto Oy Porin Otso


Aina puhutaan, että Porissa työllistyminen on hankalaa. Tietyssä mielessä tämä pitää paikkansa lähes jokaisen kaupungin kohdalla – niitä suurimpia lukuun ottamatta. Mutta se ei ole koko totuus ja tekevä löytää aina töitä – Poristakin.

 

Koskaan ei ole liian aikaista, eikä etenkään liian myöhäistä, oppia uutta. Porista löytyy runsaasti koulutusmahdollisuuksia melkein alalle kuin alalle ja opiskelijaelämä on edullista sekä helppoa Satakunnan sydämessä.