Porinder

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää ja arvonnan suorittaa Porin kaupunki. Kilpailu on voimassa 10.7.- 10.9.2017. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvontaan voi osallistua kuka tahansa. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista. Kukin henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Osallistumalla arvontaan henkilö hyväksyy Porin kaupungin ja yhteistyökumppanien tuotteiden, palveluiden ja kilpailuja koskevien markkinointiviestien vastaanottamisen sähköpostitse.

Porin kaupunki vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinto on käytettävissä 31.5.2018 saakka, ei kuitenkaan juhlapyhinä kuten joulu, uusivuosi ja pääsiäinen. Arvonnan palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi eikä siirtää kolmannelle osapuolelle.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt. Porin kaupunki pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Palkintona arvotaan 1 x unelmatreffipaketti kahdelle hengelle (arvo n. 500 euroa).