Mainettani parempi

Turha sitä on kierrellä. En ole Helsinki, Turku tai Tampere, mutta en yritäkään olla sitä. Olen Pori, todella outo, ehdottoman uniikki. Yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista kaupungeista, joka tarjoaa lukuisia opiskeluvaihtoehtoja, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, ainutlaatuista luontoa ja menoa sekä meininkiä illasta toiseen. Kaikesta tästä voit nauttia asuen edullisesti kaupungin ydinkeskustassa.

”Ei ny kauhean p*skasti”, kuten porilainen voisi sanoa. Tarkoittaen sitä, että olen opiskelijakaupunki, jossa tarjolla on kaikkea, mitä muuallakin – ja vielä vähän sen ylikin.

Rakkaus saa liikkeelle,
mutta matka jatkuu jalat maassa

Kuherruskuukauden jälkeen voimmekin sitten muuttaa yhteen, lisääntyä ja elättää itsemme. Kuulostaako tylsältä? No sellaista elämä on. Mutta jos yhtään lohduttaa, niin olen varma, että kanssani jokainen päivä on kuin seikkailu ja me emme anna periksi maailman harmaudelle.

Koskaan ei ole liian aikaista, eikä etenkään liian myöhäistä, oppia uutta. Porista löytyy runsaasti koulutusmahdollisuuksia melkein alalle kuin alalle ja opiskelijaelämä on edullista sekä helppoa Satakunnan sydämessä.

 

Porista on helppo löytää unelmien koti käytettynä – esikaupunkialueiden omakotitaloista keskustan kerrostalolukaaleihin sekä upean idyllisiä puutaloalueita unohtamatta. Vuokraa tai osta – kaikkea löytyy halvasta yllättävän edulliseen ja isoista pieniin tilaihmeisiin.

 

Aina puhutaan, että Porissa työllistyminen on hankalaa. Tietyssä mielessä tämä pitää paikkansa lähes jokaisen kaupungin kohdalla – niitä suurimpia lukuun ottamatta. Mutta se ei ole koko totuus ja tekevä löytää aina töitä – Poristakin.     

Porissa on lähivuosina rakennettu kiitettävän aktiivisesti uusia, toinen toistaan upeampia ja käytännöllisempiä rakennuksia asumiseen ja elämiseen. Löydä omasi – omaksi tai vuokralle – uudisrakennusten laajasta kirjosta.

Asunto Oy Porin Sirius

Asunto Oy Porin Joukahainen

Asunto Oy Porin Otso