Helpon elämän tarjoaja

Minua, Poria, sanotaan usein helpoksi. En miellä sitä pahalla, sillä elämä on jo muutenkin tarpeeksi vaikeaa. Mielestäni on etuoikeus, jos arki sujuu helposti ja turvallisesti, ilman sen suurempia ongelmia ja jahkailuja. Asui perheesi sitten kaupungin ydinkeskustassa tai ei, niin Porissa kaikki on lähellä palveluista, työpaikoista, harrastusmahdollisuuksista ja opinahjoista lähtien.

Olen perheellisille helppo ja mutkaton kaupunki, jossa arki sujuu kuin tanssi. Mutta en olisi oma itseni, jos olisin niin kuin kaikki muutkin. Tarvittaessa nostatan kierroksia niin, ettei elämä käy liian tylsäksi.

Rakkaus saa liikkeelle,
mutta matka jatkuu jalat maassa

Kuherruskuukauden jälkeen voimmekin sitten muuttaa yhteen, lisääntyä ja elättää itsemme. Kuulostaako tylsältä? No sellaista elämä on. Mutta jos yhtään lohduttaa, niin olen varma, että kanssani jokainen päivä on kuin seikkailu ja me emme anna periksi maailman harmaudelle.

Aina puhutaan, että Porissa työllistyminen on hankalaa. Tietyssä mielessä tämä pitää paikkansa lähes jokaisen kaupungin kohdalla – niitä suurimpia lukuun ottamatta. Mutta se ei ole koko totuus ja tekevä löytää aina töitä – Poristakin.     

Porissa on lähivuosina rakennettu kiitettävän aktiivisesti uusia, toinen toistaan upeampia ja käytännöllisempiä rakennuksia asumiseen ja elämiseen. Löydä omasi – omaksi tai vuokralle – uudisrakennusten laajasta kirjosta.

Asunto Oy Porin Sirius

Asunto Oy Porin Joukahainen

Asunto Oy Porin Otso


Porista on helppo löytää unelmien koti käytettynä – esikaupunkialueiden omakotitaloista keskustan kerrostalolukaaleihin sekä upean idyllisiä puutaloalueita unohtamatta. Vuokraa tai osta – kaikkea löytyy halvasta yllättävän edulliseen ja isoista pieniin tilaihmeisiin.

 

 

Koskaan ei ole liian aikaista, eikä etenkään liian myöhäistä, oppia uutta. Porista löytyy runsaasti koulutusmahdollisuuksia melkein alalle kuin alalle ja opiskelijaelämä on edullista sekä helppoa Satakunnan sydämessä.